Impresszum - CarDemo
Kategóriák Márkák
Modellkereső:

Impresszum

Kiadja:
Docuvertex Magyarország Kft.

Kapcsolat

E-mail: info(kukac)cardemo(pont)eu

Jogi Nyilatkozat
Minden jog fenntartva. Az cardemo.eu bármely anyagának utánközléséhez a szerkesztőség
előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.

Internetes átvétel:

Minden internetes oldal számára engedélyezzük az cardemo.eu oldalainak belinkelését az alábbi

korlátozásokkal:

a/ Kizárólag az oldalak címének szabad átvételét engedélyezzük kizárólag belinkelt hivatkozással a teljes oldalra. A hivatkozásnak tartalmaznia kell a cardemo.eu nevet.

b/ A cardemo.eu anyagainak (képeinek, szolgáltatásainak, játékainak, adatbázisainak) a/ pontban foglalt formán túli részbeni vagy teljes átvételét kizárólag előzetesen kötött írásbeli szerződés keretében engedélyezzük.

Adatvédelem


Az cardemo.eu kijelenti, hogy tiszteletben tartja látogatóinak bizalmas információit, a tudomására jutó, a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot és tényt bizalmasan kezeli, azokat kizárólag szolgáltatásai fejlesztéséhez, hirdetési felületeinek értékesítéséhez, valamint saját célú kutatás, illetve statisztika készítéséhez használja fel. Ezen kimutatások végeredményét csak olyan formában teszi közzé, illetve hozza harmadik személyek tudomására, amely egyedi azonosításra nem alkalmas.

Az cardemo.eu kijelenti, hogy a szolgáltatásán keresztül megszerzett adatokat a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli.

Az cardemo.eu más oldalakra való hivatkozásokat is tartalmaz. Ezen oldalak az üzemeltetőnek nem állnak és nem is állhatnak ellenőrzése alatt, így ezek adatközléséért, valamint személyiségi jogokkal kapcsolatos eljárásáért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

Az cardemo.eu használata és szolgáltatásainak igénybevétele az adatkezeléshez és az adatok tárolásához történő hozzájárulásnak minősül.
.
.